pospluskontrollenhet

Posplus är, det kompakta formatet till trots, både marknadens kraftfullaste och mest kompatibla kontrollenhet.

VÄLKOMMEN TILL POSPLUS – MARKNADSLEDANDE KONTROLLENHET FÖR FULL KONTROLL PÅ KASSAN

Nästa generation av kontrollenheter

Vi implementerade ett nytt sätt att behandla skatte data, den senaste generationens hårdvara är en mikrodator som appliceras lokalt. Den signerar och lagrar skatte data samt replikerar data till en certifierad server. Hårdvaran kan anslutas direkt i kassaregistret alternativt till det lokala nätverket och stödja en eller flera kassaregister via kabel eller WiFi.

Skatteverket behöver inte längre besöka ditt försäljningsställe för att ladda ner skatteuppgifter.

Douglas Oest, Axena Company Service AB, CEO
Inbox user interface

Då tekniken blir mindre

Blir även den tekniska delen större, nu finns våra kontrollenheter med lagring från 32 000 000+ poster med minnen från 8Gb upp till 128Gb kapacitet.

Smidig. Multikompatibel

PosPlus kan anpassas och integreras enkelt mot dina befintliga kassalösningar. Ingen extern strömkälla behövs och det kompakta formatet är perfekt för mobila lösningar.

Kraftfull. Oöverträffad kapacitet

PosPlus lagrar från 32 miljoner+ kvitton och kan registrera nytt organisations nummer/kassaid 1000 gånger och beställas för upp till 9000 användare. Utomhus klarar den temeperaturer ner mot -20C. Det betyder att PosPlus med god marginal klarar de mest krävande miljöer och behov.

Trygg. Dubbelt certifierad

Som namnet antyder är PosPlus certifierad och godkänd enligt Skatteverkets föreskrifter. Dessutom är PosPlus en av få kontrollenheter som även kvalificerar sig för branschens egen certifiering Kassacertifiering.se

Modeller

Välj styrenhet till ditt företag

Från MVP-utveckling till support efter release, vi hjälper våra kunder att ta ut sina produkter på marknaden snabbare och utan hinder på vägen.

Modell A

Modell A är avsedd för en kassa. Kopplas in via kassans USB port.

Modell C

Modell C är avsedd för att kopplas till en central server, lokalt eller via internet och på så sätt fungera som kontrollenhet för en mängd kassor.

Buffering Unit

Skatte data skickas till servern i realtid. All skatte information replikeras och förvaras i både Buffert enhet och Kontrollsystem servern.